If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мое ли да подпитам, има ли начин да се поръчат конкретно АТЕС носачи, от които всички са доволни до момента?
Че гледам по разните иБей има доста голям избор и цената си е все така приемлива, но качеството остава под въпрос....
Аз мое ли да подпитам, има ли начин да се поръчат конкретно АТЕС носачи, от които всички са доволни до момента?
Че гледам по разните иБей има доста голям избор и цената си е все така приемлива, но качеството остава под въпрос....
Аз вече съм 40 и кусур хиляди .. май точко около 47 и проблем имах само с горените носачи. Долните бех на мнение към 30-те хиляди, че са тръгнали ... но уви към момента не са се предали още. Нямам скърцане, тропане и каквото и да било. Ако изкарат зимата направо няма да е за вярване.
На втора страница съм постнал снимки.
Като ги получаваш требва да си пише навсякъде ATEC.
Куриер с опциа прегледай преди да платиш.
Моите беха запечатани всичките. Много съм доволен.
А иначе за качеството съм на мнение, че е доста добро, да не кажа перфектно. Тампони смених някои, но нема как .. все пак е гума и всяка дупка е моя
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Колеги, има ли новини около носачите, изминати километри и др.?
Каква е равносметката до момента?
Моите ги взех от сайта преди година и трябва да имат 15 х. км. вече. Преди седмица ги гледа майстор и не са мръднали, карани са основно в и около Пловдив, където общо взето хубавите улици и пътища се броят на пръстите на едната ръка, всичко друго са паважи, дупки, бабуни и пр.
Аз съм вече на около 20 000 км. с тях. Забелязах обаче, че в сега през няколкото по-студени дни, които имаше, се появи някакво скърцане (звучеше страшно) и като се стопли времето се оправи пак.
Не знам на следващото застудяване ще я прослушам ако пак се чуе.
Иначе съм доволен... и да не стават вече, изкараха достатъчно за менте
еми ти ко очакваш по 1000 лв на шофиор на година зимат за документи и пак няма пари за патишта трябва да праим бунт бее хора 2.70 е бензина несам карал колаата от месец
На мен ми трябва горен ляв, пък като ще сменям единия дали да не сменя и десния...
Ама се колебая, че май горните поне е добре да са TRW (то не че TRW-то е нещо велико, правят го в Полша май).
Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
На мен ми трябва горен ляв, пък като ще сменям единия дали да не сменя и десния...
Ама се колебая, че май горните поне е добре да са TRW (то не че TRW-то е нещо велико, правят го в Полша май).
Колеги можете ли да ми дадете контактите на човека от Пловдив да се свържа с него направо и да си ги купя че моята здраво хлопа от преде , не знам точно какво е ( въобще не разбирам! ) , но смятам , че ако се сменят всички части ще е най-добре , а и скоро ми предстои дълъг път до УК с нея , а също така имам и проблема с бензина , като паля не работи , като дам газ и глъхне здраво даже загася в началото , придърпва после и когато мине на газ-пропан и се оправя... но това ще видя кога.
Ами да вземеш TRW е много рисковано, защото не се знае какво качество е (че и там има различни и не се знае търговеца каква далаверка прави). За да си сигурен винаги купувай рикамби с трите лога (fiat, lancia, alfa romeo), защото там е гарантирано качеството, според изискванията на Fiat.
Comment